Home/Interior

Our bedroom

IMG_0091 IMG_0148 IMG_0150Desktop162-002IMG_0140 IMG_0103IMG_0255Här ser ni några bilder från vårt sovrum, som tidigare var köket. Det är inte helt klart än men det börjar ta form iaf och vi är supernöjda 🙂 Under parketten hittade vi trägolv som vi har ljusat upp och så har vi målat väggarna i grått.  Ser ni tegelväggen? Den hittade min kära sambo när vi rev kaklet i köket, så fin! Den ska få sig en list och sedan ska jag visa er bättre bilder på den och våra garderober 🙂

Älskar verkligen ljuset här inne också. Eftersom vi bodde på bottenvåning innan var vi inte bortskämda med något dagsljus precis, men nu jäklar väcker ljuset oss i ottan varje morgon. Där fick vi så vi teg, hehe 🙂

20 svar till “Our bedroom

 1. Jennie skriver:

  Ååh vad himla fint. Älskar den gråa väggfärgen! Och vilken jäkla tur att hitta både trägolv och tegelvägg då :O Kul! 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Jennie: Tack fina du! Ja, ibland gäller det att ha lite tur 🙂

 2. Jennie skriver:

  En fråga.. Är det en dyrt att göra om ett kök till ett sovrum? Eller snarare att flytta ett kök menar jag, med vattenledningar osv!

  Jag och min pojkvän letar just nu efter renoveringsobjekt i Stockholm och oftast hittar man alternativa planlösningar där man gör sovrum av köket. Men känns väldigt dyrt! Men samtidigt så kanske det lönar sig i slutändan.. Jag tar tacksamt emot tips och tankar ifrån dig 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Jennie: Oj, det är jättesvårt för mig att svara på tyvärr. Det beror helt på vad för typ av kök man köper, hur mycket man kan göra själv och att lyckas hitta hantverkare för okej pris. Men att dra om vatteledningen (beroende på hur långt man drar och sådär såklart) ligger runt 10 k, men det är bara enligt egen uppfattning.

   Vad spännande 🙂 Det jag vet är att det oftast blir dyrare än vad man tror. Det är så mycket kostnader man inte tänker på så jag rekommenderar att räkna ganska mycket i överkant 🙂 Men oftast, iaf i Stockholm, så har man ju igen de pengarna sen. Hoppas att jag har varit till någon hjälp och stort lycka till med allt! Kram 🙂

 3. Amanda skriver:

  Herregud vad fint! Din känsla för inredning är jag avundsjuk på. Vad är det för fin grå färg? Har du något märke/färgkod? Tänkte måla en av mina vita väggar i sovrummet grå, tänkte först på kalktir(eller hur det nu stavas hehe..) men denna färgen var bara så vacker! Kram

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Amanda: Åh tack snälla du, det värmer verkligen 🙂 Färgen är köpt på XL Bygg och hette någonting i stil med PP 55 Alugrå. Det är ju sååå fint med grå väggar och en härlig färg att ha i sovrummet tycker jag 🙂 Hoppas du blir nöjd! Kram

 4. sara skriver:

  vilken tur ni hade med både väggen och golvet! sååå fint!! och jättefint sovrum i övrigt

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till sara: Ja det kan man säga! Tack så jättemycket 🙂

 5. Hanna skriver:

  Så fint det blev! 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Hanna: Tack söta du 🙂

 6. Linn skriver:

  Superfint! Gillar verkligen de gråa väggarna. Ger en mysig känsla:)

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Linn: Tack så mycket 🙂 Javisst är det mysigt med grått!

 7. linnea skriver:

  Hej! Vilket fint sovrum! Vi håller på och flyttar in i en lägenhet nu och har valt den gråa färgen till vardagsrummet. Har du någon idé om bra färg på soffan till det?
  Sen min viktigaste fråga -vart kommer taklampan från? Kram!!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till linnea: Tack så mycket 🙂 Ååh vad fint med grått i vardagsrummet! Jag tänker att en grå soffa i en lite ljusare eller mörkare nyans än den du har på väggen hade varit superfint. Annars är ju vitt väldigt fint till! Lampan heter Eos Vita och du hittar den här! 🙂

 8. Ewelina skriver:

  Ååå så fint ni gjort det! Undrar var de fina lakanen är köpta:)

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Ewelina: Tack så mycket! De är från H&M Home 🙂

 9. Jannike skriver:

  Hej. Har funderat på att köpa en Eos lampa…vilken storlek är den du har?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Jannike: Hej Jannike! Åh jag är så nöjd med vår så det kan jag absolut rekommendera! Vi har storlek L 🙂

 10. elin stridh skriver:

  älskar ert sovrum, bra inspo! jag undrar var den vänstra tavlan är köpt? 🙂

  1. emmamel skriver:

   Svar till elin stridh: Tack snälla, jag blir såå glad 🙂 Den är från Playtype och finns bl a hos Artielleriet 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.