Okategoriserade

Pressdays

IMG_8817Modinåkerlind hade satsat på grönt och bjussade på grönsaker och blommor i mängder. Thumbs up!
IMG_8807IMG_8806By Malene Birger kommer ut med en urmysig och inte minst sagt snygg kappa som jag så gärna vill haffa. 
IMG_8802
IMG_8804Och Gant! Hej snygga nyheter! Kappan och dessa sneakers väckte ett väldigt habegär hos mig.
IMG_8796
IMG_8813Den här capen från Bik Bok fastnade jag för. Hur fin? IMG_8923Spalt PR bjussade på god lunch, nom, nom, nom . . .
IMG_8917IMG_8918Och snygga brillor från Marc by Marc Jacobs!

Någon mer än jag som önskar kunna stanna tiden, bara för några veckor? Herrejisses, jag hinner inte med just nu! I förra veckan sprang jag iaf runt på massa olika pressvisningar tillsammans med Frida. Jag spottade många godbitar som jag vill klämma lite på i höst. Nu ska jag iväg på pressfrukost med Safilo och spana in massa olika bågar från bl a Celine. Ha en härlig onsdag fina <3

2 svar till “Pressdays

  1. Anna skriver:

    Kommenterat det här tidigare men tål att upprepas igen, din blogg är riktigt trevlig! Love it!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Anna: Åh, men tack söta du, det värmer verkligen 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.