Outfit

Dagens val

Desktop184IMG_7981Collage61Silk shirt – Gina Tricot // Bag – By Malene Birger // Heels – Zara // Culottes – Gina Tricot

Efter jobbet mötte jag upp bästa Frida för att spana in Vass PRs nya showroom som var superfint, men mer om det imorgon. Nu har jag precis slängt upp benen på soffan efter 5 svettiga kilometer på löpbandet. Nästsista avsnittet av Bigget Loser väntar. Vill inte att det ska ta slut, haha!

4 svar till “Dagens val

 1. Clara skriver:

  Härlig outfit!Väskan gjorde mig sugen på en shoppingrunda =)

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Clara: Tack söta du 🙂

 2. Sophie skriver:

  Byxorna va jättefina, se väldigt bekväma ut också. Kan du inte göra ett inlägg om vårens bomberjackor nästa gång?
  Du har en fin blogg!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Sophie: Tack så mycket 🙂 Ska se om jag kan knåp ihop något inlägg om det! Tack, vad glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.