Outfit

Time flies

Collage59

Då det har varit lite dåligt med outfitbilder det senaste får jag lov att bjussa på några från min Instagram istället. Allting har gått i ett de senaste veckorna och jag hinner inte riktigt med allt jag vill. Det är liksom 1 mars idag. Hallå, stanna tiden någon! Även om jag längtar efter vår och sommar, innebär det också att examensarbetet ska in och ett jobb ska fixas! Dessutom har vi en flytt framför oss. Fattar inte hur den här våren ska gå ihop, men jag gillar ju när det händer mycket i livet, blir så lätt uttråkad annars. Så ja, det vore kanske dumt att klaga. Hoppas att ni har haft en härlig helg allihopa!

2 svar till “Time flies

  1. julia skriver:

    oooh varifrån är tröjan? ser superfin ut!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till julia: Vilken av dem menar du 🙂 ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.