Home/Interior

Cosy Dinner

IMG_4138 IMG_4149 IMG_4154Igår var det internationella mansdagen. Nej, jag visste inte heller det, tills det ringde på dörren och jag möts av en kylbox. I den hittade jag två stycken otroligt goda ”The Dufftown Sandwich” från Love Food Café och en glasburk med ”The Singleton Cocktail”. Gissa om mannen här hemma blev glad! Drinken var inte något för mig men Maximilian slurpade i sig min också, så den fick ett högt betyg ändå. Tack så mycket Singleton och Love Food Café – det blev en väldigt mysig onsdagskväll här hemma i höstmörkret 🙂

2 svar till “Cosy Dinner

  1. Hanna skriver:

    Var kan man hitta ert fina matbord? 🙂

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Hanna: Det är köpt på thehome.se men tror tyvärr att de inte säljer det längre :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.