Home/Interior

Walk in Closet

Desktop143 IMG_3343IMG_3322Fick en förfrågan om jag kunde visa vår ”kristallkrona” och självklart kan jag det! Den kommer från Åhléns och du hittar den här!

Jag kom även på att jag inte har visat vår lilla ”walk in closet” än som min man, men även lite jag, har byggt helt själva. Jag har valt själva inredningen själv och det var så kul! Skulle vilja bygga massa, massa garderober, hehe. Hur som haver, innan var det iaf en vägg där med två små garderober i som han rev och vi är verkligen supernöjda. Det är lite småfix kvar och när allt är klart och det är ljust ute lovar jag att visa bättre bilder 🙂

6 svar till “Walk in Closet

 1. Wow wow wow, magiskt fin!!

  Kram

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Alexandrastyle.se: Tack så mycket 🙂 Kram

 2. Hanne skriver:

  Åh helt fantastiskt ju!! 🙂
  Nu längtar jag tills jag och min sambo är klara med uni och kan köpa eget!!
  Ha en fantastisk dag!
  Kram, Hanne

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Hanne: Åh, tack så mycket! Ja det är lite extra roligt när man kan fixa som man själv vill 🙂 Tack detsamma, kram!

 3. josefin skriver:

  var kommer garderoberna från?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Josefin: Från IKEA 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.