Outfit

LOVE

PicturesHej mina fina, fina läsare! Jag vill bara be om ursäkt för de lite halvkassa uppdateringarna den senaste tiden. Men just nu är det lite svårt att få ihop det. Jag jobbar heltid utan att få betalt och måste därför jobba extra på helgerna. Detta resulterar i att jag knappt har några pengar och när jag väl inte jobbar så är det mörkt ute och då blir det inte så roliga bilder. Därför är det lite knepigt just nu.

Men jag älskar ju min blogg och att få inspirera er, så jag tänker minsann inte ge upp bara för att det är lite tufft just nu. Jag kommer fortsätta bjuda på outfits, inredning, shoppingtips och vad som försegår i mitt liv, men utifrån den situationen som jag är i nu och hoppas att ni står ut ett tag till. Är så tacksam över era fina kommentarer och att ni börjar bli några stycken som kikar in här varje dag. Kärlek till er <3

10 svar till “LOVE

 1. Hanne skriver:

  Det är försåtligt att det blir så i din situation. Så länge du inte tänker lägga av så är jag supernöjd 😉 Älskar alla dina inlägg!
  Xx Hanne

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Hanne: Åh tack snälla för dina fina ord 🙂 Kram!

 2. BECCA skriver:

  Jag kommer alltid vara en trogen läsare! Så mig blir du inte av med 😉 Styrke-kramar till dig!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till BECCA: Åh tack fina du, det värmer 🙂 Kram!

 3. Irene Melin skriver:

  Det är så roligt att se hur du har det och hur allt gå kram farmor.

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Farmor: Tack Farmor <3

 4. Hanna skriver:

  Stor kram till dig, du inspirerar!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Hanna: Tack, vad glad jag blir! Kram 🙂

 5. Johanna skriver:

  Skickar lite pepp! Du skriver en riktigt bra blogg, alltid inspirerande och glädjespridande 🙂 Jag som inte har sett mig bo i Sthlm efter examen vill plötsligt flytta dit när jag ser dina fina bilder. Kram!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Johanna: Åh tack snälla du, vad glad jag blir! Älskar Sthlm!! Kan absolut rekommendera den här staden om du funderar över det 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.