Inspiration

Fall Wishes

10313_mBag and shoes — Stella McCartney // Knit, pink jacket and belt – Acne // Black jacket – H&M // Green marble tray – Nordstjerne

Dessa saker står högt upp på min önskelista till hösten. Skorna från Stella McCartney är ju bara to die fooor!! Och jag bara måste haffa jackan från H&M Fall Collection som kommer in i nästa vecka! Den gröna stickade tröjan och bombarjackan i siden från Acne känner jag ett sjukt måste-ha-begär efter och Stella McCartney-väskan har jag inte släppt än minsann, en dag ska du bli min! Vi kommer få se så mycket grön marmor i hemmen i höst så vi kommer storkna men just nu är jag galen i det och att sätta ett skärp i midjan på koftan eller kappan känns mer självklart än någonsin!

2 svar till “Fall Wishes

  1. jessica sofie skriver:

    den rosa jackan från Acne var himla fin!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till jessica sofie: Ja den är helt underbar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.