Home/Interior

Green is the colour

10297_mIMORGON får vi nycklarna till nya lägenheten. Helt sjukt ju! Mycket inredningstankar i huvudet på mig nu med andra ord. Är så himla sugen på ett soffbord i grön marmor med ett underrede i mässing. Och på tal om mässing så skulle jag vilja ha det i hela lägenheten, hehe. Och marockanskt kakel! Vet inte vart jag skulle göra av det bara men jag vill ha det någonstans. Vår matta är ju lite åt det hållet så det kanske räcker med den. En kaktus ska införskaffas också! Tänk vad snyggt till grön marmor och så en resa till värmen i september på det. Jackpot på hög nivå!

2 svar till “Green is the colour

  1. Victoria skriver:

    Vart kommer vaserna ifrån? Sjuukt snygga 🙂

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Victoria: De kommer från H&M Home 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.