Outfit

Sunday

IMG_4960Desktop69IMG_4945Jeans – Acne // Kimono – Lindex // Heels – Zara // Bag – Scorett

Gårdagen bestod som sagt av jobb hela dagen men på kvällen blev det utgång med Alex och Driola. Var hemma tidigt imorse så jag tog en liten välbehövlig sovmorgon idag. Hade iaf en väldigt trevlig utekväll igår! 🙂

Idag ska jag säga hejdå till Julia som flyttar till Cambridge för jobb över sommaren, men förhoppningsvis åker jag och hälsar på om inte alltför lång tid! Nu måste jag sätta fart här hemma. Ha en härlig söndag fina ni!

Follow on Bloglovin

2 svar till “Sunday

  1. Nickie skriver:

    Hej! Du skulle inte vilja sälja denna kimono? 🙂 Letat överallt efter en begagnad men verkar inte finnas en enda! Isf får du gärna mejla eller smsa mig på; [email protected] eller 0763201396 Mvh Nickie 🙂

    1. emmamel skriver:

      Svar till Nickie: Jag har tyvärr inte kvar den :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.