Outfit

Dagens val

IMG_4636Desktop67

Shirt – H&M Trend // Bag – Scorett // Sandals – H&M (similar here) //  Pants – oldies // Sunnies – Ray Ban – (find them here

Hur har jag firat denna lediga dag då? Jo, jag började redan igår kväll efter jobbet då jag och min man fick ett spontanbesök av Johanna och Emilie. Vi korkade upp en flaska rödtjut och tjatade in på småtimmarna. Idag har jag firat genom en brakbrunch på Café Sirap i Vasastan tillsammans med Frida. Vi var så mätta att vi rullade ut därifrån, men gott var det, hehe! Snart kommer syrran hit och då blir det promenad i solen (som äntligen är tillbaka idag!) Skål för det!

Follow on Bloglovin

4 svar till “Dagens val

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Rebecca: Tack så mycket! 🙂

 1. Lova skriver:

  Ditt hår är så jäkla perfekt, idag ska jag ta mig modet att kapa av mitt hår. Ursprungbilden är ditt hår, jag älskar det 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Lova: Tack snälla! Vilken fin kommentar! Vad glad jag blir 🙂 Härligt att jag kan inspirera! Tror att det kommer bli jättefint! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.