Okategoriserade

Weekend!

Desktop62
Ovan finner ni anledningen till en tom blogghelg. Vi korkade upp i Vasaparken direkt efter att vår sista tenta var skriven // När shortsen och sandalerna är på vet man att det är sommar // Detaljbild innan den sista tentan skulle skrivas // Jag och Maximilian fick äran att vara barnvakt till världens sötaste Saga. Jag är kär! // Slog till på brakmiddag ute i Tyresö och firade Isabelles examen // Såhär glada var vi inköpare i fredags kväll, bara ett års praktik kvar nu!! // Isabelles utsikt var värt en bild till! Jag njöt varenda sekund tillsammans med mina fina tjejer 🙂

Idag har jag lapat lite sol i parken och snart ska jag och mannen ut och äta. Ja vad ska man säga, en bättre helg får man leta efter!

Follow on Bloglovin

2 svar till “Weekend!

  1. Pappa skriver:

    Låter som en underbar helg. Grattis till sista tentan!!!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Pappa: Ja det var det verkligen 🙂 Tack Papi <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.