Home/Interior

Because I'm happy

IMG_4013IMG_4011Idag kom min kärlek hem med världens finaste blombukett som bl a innehöll mina favoriter – rosor och liljor! Dessutom hade han med sig champagne och vit chokladtårta! Fyller jag år? Nehe ni! Däremot har jag fått praktik som inköpsassistent på Åhléns Business Area Home. Så hela hösten och förhoppningsvis hela våren kommer jag att sitta på Åhléns huvudkontor och praktisera som inköpsassistent! Det är väl ändå värt att fira 😀 Att jag dessutom har världens finaste pojkvän gör att jag släpper all pluggångest och njuter av god tårta och ett glas bubbel med min karl ikväll. Skål för det!

6 svar till “Because I'm happy

 1. Hanna skriver:

  Åh grattis!! 😀 gud vad kul för dig! Många kramar!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Hanna: Tack så jättemycket!! 🙂 Kram

 2. Pappa skriver:

  Återigen ett rungande grattis!!!!! Det är du värd!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Pappa: Tack igen Papi!! <3

 3. Gabbi skriver:

  Gud vad roligt! Stort grattis! 😀

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Gabbi: Ja superspännande! Tack så mycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.