Inspiration

Angelica Blick for Bik Bok

IMG_3555 IMG_3560IMG_3588IMG_3550IMG_3551IMG_3579IMG_3558IMG_3564Var ju som sagt på VIP-shopping på Bik Bok igår och kollade in Angelica Blicks kollektion för Bik Bok. Som jag skrev var kollektionen helt underbar och jag skulle kunna ha roffat ut mig varenda plagg! Den vita kjolen, väskan, den röda klänningen, svarta bodyn, brillorna och den blåmönstrade jackan var nog ändå mina favoriter. Har ni någon favorit? 🙂 

2 svar till “Angelica Blick for Bik Bok

  1. Sarah skriver:

    Hej.
    Undrade bara om du köpte den röda klänningen? Tänkte bara fråga och hoppas att du tröttnat på din underbara klänning isåfall. Är förälskad i den och skulle gärna vilja köpa. Hihi! Betalar bra 😉 kram

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Sarah: Jag köpte tyvärr aldrig den. Hoppas att du får tag på den på något annat sätt 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.