Okategoriserade

Stockholm ♥

IMG_2223 IMG_2256IMG_2236IMG_2258 IMG_2264Jag tog en promenad i lördags morse och gick då upp till Mariaberget och spanade in den fantastiska utsikten. Förstår inte hur vi kan ha bott här i snart ett halvår och missat denna underbara plats!? Jag tog därför med mig Maximilian dit idag på vår kvällspromenad och han var lika förtjust han. Har jag sagt att jag älskar Stockholm? Fy tusan vad glad jag är att vi har flyttat hit och att min syster flyttade hit igår också gör ju inte saken sämre! Skål för det!

2 svar till “Stockholm ♥

  1. Pappa skriver:

    Jättefint! Önskar jag kunde flytta med er mina två älskade döttrar!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Pappa: Visst var det fint! Önskar att ni flyttade upp hit också! Gäller bara att övertala mami 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.