Lifestyle

My weekend

1. Vaknade upp till strålande solsken på lördagen. // 2. Runt kl 9 ringde det på dörren och ett härligt frukostbud stod och väntade. Satte på kaffet, dukade fram frukosten och fick finbesök av syster och hennes kille 🙂 Kan en lördag börja på ett bättre sätt? Tror faktiskt inte det! 3. Efter frukosten gick vi till SATS och brände av ett pass. // 4. På kvällen blev det myskväll hemma med mannen min <3 5. Vaknade upp utvilad och lyxade till det med crossar och Nutella igen. Hoppsan hoppsan Emma, men jisses vad gott det är!! // 6. Efter frukosten svirade jag om och begav mig till Vasastan. 7. För att bege mig hem till syrran i deras superduperfina lägenhet! // 8. Frös så om fötterna så jag fick låna Jockes fluffiga tofflisar. HUR mysiga? 9. Sedan knäppte vi av några outfitbilder ute i kylan. Efter det gick vi in och värmde oss med varsin gigantisk kaffe. // 10. Och såklart lite gottit till det. Den där pepparkasmuffisen alltså. Nomnomnom! 

Det var min helg det och nu vill jag veta, gillar ni dessa min helg i bilder-inlägg? Ska jag fortsätta med dem? 🙂 Let me know! Kram på er <3 

10 svar till “My weekend

 1. Anna skriver:

  Tycker dessa inlägg är något av de roligaste! 🙂

  1. emmamel skriver:

   Åh vad kul att höra! Då ska jag verkligen fortsätta med dem 🙂 Tack för feedback <3

 2. ISA skriver:

  Emma – älskar dessa inlägg! Så mysiga! Överlag gillar jag alla inlägg där vi får hänga med i vardagen 🙂

  1. emmamel skriver:

   Ååh vad kul att höra! Då ska jag verkligen fortsätta med inlägg som dessa 🙂 Tack snälla för din feedback, det uppskattas så 🙂 Kram

 3. Julia skriver:

  Jag älskar dom, så fortsätt! <3

  1. emmamel skriver:

   Vad kul!! Tack snälla för din feedback <3

 4. Julia skriver:

  Älskar dessa inlägg <3

  1. emmamel skriver:

   Ååh vad glad jag blir, lovar att fortsätta 🙂 Kram

 5. Carro skriver:

  Jag gillar dem skarpt!

  1. emmamel skriver:

   Vad kul! Kommer definitivt fortsätta med dessa 🙂 tack för din feedback <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.