Home/Interior

Vår tavelvägg

Den här väggen har blivit lite av ett evighetsprojekt. Jag flyttar, fixar och trixar fram och tillbaka men blir aldrig nöjd, men idag ställde jag dit vår träbänk under hyllorna och kände äntligen att det börja likna något. Jag var även iväg och köpte ett olivträd (håll tummar och tår att jag ska hålla det vid liv!) och tyckte att det gjorde sig riktigt fint där. Stod även och fingrade lite på ett megastort olivträd och insåg när jag kom hem att jag nog borde köpt det istället. Lite saftigare prislapp på det dock, men ack så fint det hade blivit. Älskar stora träd! Önskar bara att jag hade lite mindre bruna fingrar.

Men men, nu vill jag veta vad ni tycker om vår tavelvägg? Den är till höger om vår TV-bänk och snett över vårt matbord, så man kan vila ögonen på den vart man än sitter i lägenheten 🙂 Nu ska jag knäppa av några till bilder här hemma innan jag kryper upp soffan med lite jobb och serier. Kram på er!

13 svar till “Vår tavelvägg

 1. Petra skriver:

  Åh jag tyckte det blev riktigt snyggt med bänken under! Du har fått till väggen så fint!

  1. emmamel skriver:

   Tack snälla du! Blir så glad! 🙂 <3

 2. Karin skriver:

  Detta har du säkert svarat på innan men jag hittar inte det… Vad har du för färg och färgkod på väggen? Så sjukt fin färg!!

  1. emmamel skriver:

   Färgen heter TONAS IN-713 och köptes hos Flügger Färg 🙂 Kram

 3. Jennika skriver:

  Jättefin tavelvägg verkligen! Älskar kombinationen svart/vit med träslagen. Jag undrar vart du köpt Paris postern någonstans? Superfin!

  1. emmamel skriver:

   Tack så jättemycket! Den är från Poster Store 🙂 Kram

 4. Emmelie skriver:

  Superfint med bänken under, skulle va superfint att få in något personligt i väggen, en svart/vit bild på Er från bröllopet tex.

  1. emmamel skriver:

   Tack så mycket 🙂 Och tack snälla för tips! Skulle nog vara jättefint med en bild från bröllopet! 🙂 Kram

 5. Sophie skriver:

  Sjukt snygg färg på väggen!! Vad är det för färglös?

  1. emmamel skriver:

   Tack så mycket 🙂 Färgen heter TONAS IN-713 och köptes hos Flügger Färg 🙂 Kram

 6. Cecilia skriver:

  Superfint! Undrar var du köpt tavelhyllorna ? 🙂

  1. emmamel skriver:

   Tack så jättemycket! 🙂 De är från IKEA, sedan har jag målat dem i samma grå färg som väggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.