Home/Interior

Tävling med Desenio!

Vet ni vad, nu har ni chansen att vinna alla dessa posters från Desenio (dock ej den längst till vänster). Gå in på @bosthlm_realestate , leta upp den här bilden och följ de enkla instruktionerna där 🙂 Vinnaren dras nu på söndag!

Hej fina ni! Ledsen att jag inte hunnit svara på era frågor ännu men det har kommit lite annat emellan tyvärr, hoppas på att hinna publicera dem här imorgon 🙂 Nu måste jag jobba klart här innan det är dags att krypa ner. Imorgon ska jag styla en uteplats, tömma en lägenhet och sen har jag en annan rolig grej som jag kan berätta om snart. Efter det blir det möte och lite jobb från kontoret. Vi hörs imorgon 🙂 Kram, E

2 svar till “Tävling med Desenio!

  1. Josefin skriver:

    Hej!
    Du har säkert svarat på det tidigare men vad är det för färgkod på den grå väggen bakom soffan? SJUKT SNYGG!!

    1. emmamel skriver:

      Hej, det är kunden själv som har målat men jag skulle tippa på att det är något i stil med S3000-N, men det är bara en gissning 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.