Fashion

SS17

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. sold out // 7. here

God kväll fina ni 🙂 Jag fick önskemål om att göra ett inlägg med skor som jag gärna bär i vår och sommar och här ovan ser ni flera godbitar. Nr 6 och 7 ligger redan redo i min garderob och väntar på att våren ska anlända 🙂 I övrigt bär jag gärna loafers, ATPs (favoriter) sandaler, metallic, färg och fuskpäls på loafers eller sandaler. De gula sandalerna från Michaela Fornis sammarbete med Flattered är ju bara ett måste om ni frågar mig. Såå snygga till jeans, kolla bara när Isabella bär dem här (klick!)

2 svar till “SS17

  1. Ida skriver:

    Åh, de guldiga klackarna från Mango är så sanslöst fina! Kram

    1. emmamel skriver:

      Visst är de bara för fina!! <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.