Home/Interior

Rabattkod hos Desenio

   Ni lär inte ha missat att jag är lite extra svag för Desenios posters. De har så otroligt många fina och till ett bra pris. Jag har ett flertal av dem hemma och använder dem väldigt mycket i mina stylingar. Såg att de fått in massa fina nyheter som jag vill lägga vantarna på. Kolla bara in den här, love it! Och vet ni, jag har gjort ett litet samarbete med Desenio där jag har fått äran att dela med mig av ytterligare en rabattkod till er. Hur bra? Använd koden  ”emmamelins25” i kassa så får ni 25% rabatt hos Desenio mellan den 28-30 mars (gäller ej handpicked/ramar). Happy shopping! 🙂

4 svar till “Rabattkod hos Desenio

 1. Sanna skriver:

  Hej Emma, verkligen ÄLSKAR din inredningsstil och skulle ge så sjukt mycket för att få lite input från dig till vårt hem. Finns det möjlighet att anlita dig på något sätt? Tack på förhand och fortsätt leverera lika grymt!

  1. emmamel skriver:

   Svar till Sanna: TACK snälla <3 Jag är anställd på en mäklarbyrå och stylar enbart deras lägenheter inför försäljning. Då jag inte har något eget lager har jag lite svårt att styla utanför jobbet. Däremot kan jag komma med tips och råd när det gäller styling. Du kan mejla mig på [email protected] om det skulle vara intressant 🙂 Kram

 2. Dess skriver:

  vilken färg har du målat skåpet i? asså vilken grånyans äre?:)

  1. emmamel skriver:

   Jag har målat det med samma färg som vi har på väggarna i vårt sovrum och den heter S5000-N 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.