Home/Interior

Före och efter på Valborgsmässovägen 14

Hej fina ni 🙂 Ni är många som frågar om före-och efterbilder på objekten jag stylar. Jag hinner inte alltid med att fixa det då jag stylar 2-4 lägenheter i veckan, men jag ska försöka göra det lite oftare, då man får en lite bättre förståelse för vad det är jag gör 🙂 Här kommer några före- och efterbilder på Valborgsmässovägen 14. Förebilderna är fotade av en fotograf (så det är inga mobilbilder, som ofta får det att kännas att det är ännu större skillnad på bilderna). Dessutom tänkte jag att det kan vara kul att se bilder på en lägenhet som inte är topprenoverad med höga fönster etc, etc för de är ju lite lättare att få fina, tycker jag iaf 🙂

I den här lägenheten har jag behållt alla möbler (bortsett från soffbord och skänken i hallen) och satsat på att plocka bort för att skapa mer rymd, jobbat mycket med växter, textiler och detaljer i olika material.

FÖREEFTERÖverkast och lampa – Sleepo // Sängkläder – Himla // Ljusstake i mässing – Designfirman // Svart ljusstake – Lagerhaus

FÖREEFTERTaklampa – Pholc // Matta – Sleepo // Ljusstakar i mässing – Designfirman // Tavlor – Desenio// Kuddar – Sleepo

EFTERLjusstakar i mässing – Designfirman // Tavlor – Desenio // Kuddar – Sleepo 

FÖREEFTERFÖREEFTERFÖREEFTER

AdressValborgsmässovägen 14
Boarea: 51 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 795 000 kr/bud
Mäklare: Jonas Hansson, BOSTHLM

4 svar till “Före och efter på Valborgsmässovägen 14

 1. Vibeke skriver:

  Looks amazing, so many great tips 🙂

  1. emmamel skriver:

   Svar till Vibeke: Thank you so much!

 2. Cecilia skriver:

  Hej jag undrar ifall man kan anlita dig som inredare till en lägenhet och hur prisbilden i så fall ser ut eller sysslar du bara med styling då inför visning? =)

 3. Cecilia skriver:

  Tacksam för svar här eller mejla mig på [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.