Inspiration

On my mind

komm1 koom2Nu rullar vi strax in i Stockholm efter några helt underbara dagar i Sälen. Känns skönt att komma hem igen även om jag inte hade haft något emot att stanna några dagar till. Det är ju verkligen så mysigt där uppe! Som vanligt när jag har varit ute och rest får jag mersmak och nu drömmer jag mig bort till nästa resa. Är så sugen på New York i år, men det är jag ju typ jämt, haha. Här ovan ser ni iaf vad som rör sig i mitt huvud just nu. Resor, inredning, denim, dyrgripen från Gucci och sammet, sammet, sammet. Bara måste ha en av de där puffarna från Artilleriet!!

4 svar till “On my mind

 1. Lisa skriver:

  Tips; Dessa puffar finns på brandstationen på Södermalm för 2850 kr! 🙂

  1. emmamel skriver:

   Svar till Lisa: Åh men det måste jag ju spana in! Tack för tipset 🙂 Kram

 2. Karin skriver:

  Tycker du har en så otroligt inspirerande blogg! Kan inte du visa mer från processen mer er nya lägenhet? Färgval, tankar kring inredning etc. Vi får tillträde till vår första bostadsrätt om en vecka och står mitt i att välja färg på väggar (hur många vita och gråa nyanser finns det egentligen?) till att köpa nya möbler och hitta vår inredningsstil. Alla tips är uppskattade!

  1. emmamel skriver:

   Svar till Karin: Åh men tack, vad glad jag blir!! <3 Spana in mitt senaste inlägg om våra färgval. Ska även ordna inlägg om lite tankar kring inredning. Vad kul med er första bostadsrätt, alltid en väldigt speciell och fin känsla. Stort grattis till er 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.