Okategoriserade

Morning Coffee

img_4291God morgon! Hoppas ni sovit gott 🙂 Har ni sett min fina cup holder från Deriwe? Så mycket härligare att inta morgonkaffet i en take away-mugg med en sådan på. Lite extra personligt när man kan beställa den med sina initialer. Me like! Nej, nu måste jag slurpa i mig sista dropparna och bege mig mot jobbet. Fullspäckat schema idag följt av julmiddag. Det blir ett härligt avslut på november månad med andra ord 🙂 Kram på er!

4 svar till “Morning Coffee

 1. ISA skriver:

  men åh vad lyxig känsla att ha sin EGEN sådär! My coffee, dont touch liksom 😉

  1. emmamel skriver:

   Svar till ISA: Eller hur! Alla borde ha en sådan 🙂 Kram

 2. Ooh so nice!! Where you can order those? 🙂

  1. emmamel skriver:

   Svar till Sanna Inspired by love: Thank you! You’ll find it here 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.