Inspiration

Fluffy

img_2585Har helt glömt bort att visa dessa godingar som jag spanade in under höstens pressvecka. De är signerade Steve Madden och jag känner att jag inte kan stå emot de där små söta fuskpälsbollar en dag till. Så härliga att klä upp en svart outfit med! Finns att klicka hem här 🙂

5 svar till “Fluffy

 1. Malin skriver:

  Hej!
  Steve Madden verkar inte kunna frakta till Sverige. Vet du om de finns att få tag i på annat sätt?

  Vänligen,
  Malin

  1. emmamel skriver:

   Svar till Malin: Oj vilken miss av mig! Jag såg dem under pressveckan, men ska kolla vart de går att få tag i här i Sverige 🙂 Vet att bland annat Nilson Shoes har Steve Madden, osäker dock om de hunnit få in dessa än, jag kikar 🙂 Kram

 2. Malin skriver:

  Hej!
  Steve Madden verkar inte leverera till Sverige. Var köpte du dina?
  Vänligen,
  Malin

 3. Linnéa skriver:

  Hej!

  Vet du vart man kan få tag på dessa i Sverige? Är det bara Nilson Shoes som eventuellt får in dom eller vet du om dom säljs någon mer stans? 😘 Kram!

  1. emmamel skriver:

   Svar till Linnéa: Jag vet faktiskt inte, men jag tror att det är på nätet eller hos Nilson som de borde finnas. Ska försöka komma ihåg att kolla upp detta! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.