Home/Interior

Need more coffee

img_4730God morgon fina ni! Jisses så trött jag var när klockan ringde imorse. Är det vädret tros? Hösten bara kom som en smäll i fejan. Eller så beror det på en fartfylld vecka med alldeles för lite sömn. I vilket fall ska jag häva i mig massa kaffe nu och hoppas att det slår in illa kvickt. Sen beger jag mig mot jobbet. Efter jobbet idag ska jag tillsammans med massa andra härliga bloggare ta båten ut till Waxholms Hotell för en middag på deras nyöppnade restaurang Lilla Strand. Det kommer bli supertrevligt tror jag 🙂 Följ med på Insta Stories vettja 🙂 Kram, E

2 svar till “Need more coffee

  1. Anonym skriver:

    Först vill jag säga.. Sååå inspirerande blogg ! tack för det.
    Sen vill jag efterfråga ett inlägg, du verkar jobba mycket (i tid) och med mycket ! Vill du berätta mer om vad de är du gör?

    1. emmamel skriver:

      Svar till Anonym: Tack, tack, tack! Jag blir så glad 🙂 Jag skrev nyligen ett inlägg om det här: http://emmamelins.se/?p=22484 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.