Inspiration

Frukost med Glossybox

img_0825img_0795img_0839img_0792img_0804img_0863img_0810Kl 7:45 mötte jag upp fina Rebecca idag på Haymarket för en frukost tillsammans med Glossybox. Jag trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse, det var kolsvart ute och regnet bara öste ner. Tji fick jag för att jag har längtat till hösten. Hade väl glömt bort dessa regniga dagar. Nu skiner iaf solen igen, skönt det. Nu får gärna hösten dröja lite till…

Det var en supermysig morgon tillsammans med Glossybox som visade upp sin fina burgundyröda septemberbox. Dessutom var tjejerna bakom den inspirerande bloggen Career Girl Daily där och pratade karriärstips. En väldigt inspirerade start på den här dagen! Kram, E

4 svar till “Frukost med Glossybox

 1. ISA skriver:

  Men hello vilket trevligt sätt att starta denna regniga dag då! Så fint <3

  1. emmamel skriver:

   Svar till ISA: Ja, verkligen en supermysig morgon 🙂 Kram

 2. Sabina skriver:

  Alltid så snygg i håret! Vart går du till frisören i Stockholm? Har svårt att hitta någon frisör som är bra!

  1. emmamel skriver:

   Svar till Sabina: Tack snälla du! Jag går till Sara hos Cut by Lotta i Vasastan. Superduktig tjej som jag alltid blir nöjd hos 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.