Lifestyle

Happy shopping!

img_0668miintoimg_0730

New jacket – Miinto.se // Blouse – Zara // Denim – H&M Trend // Heels – Zara 

God kväll fina ni! Vad tycker ni om min nya fluffiga jacka från Miinto? I love it! Finns att klicka hem här! Och vet ni vad? Från och med idag har Miinto.se minst 20% på ALLT i hela shoppen. Hur bra!? Men skynda på, det gäller endast fram till nu på fredag den 30 september kl 12. Happy shopping finisar! 

17 svar till “Happy shopping!

 1. Felicia skriver:

  Snygg! Måste bara fråga vilken storlek du har på blusen? Så svårt att beställa via nätet 🙂

  1. emmamel skriver:

   Svar till Felicia: Tack snälla 🙂 Jag tycker också det kan vara svårt ibland! I den här blusen valde jag storlek S 🙂 Kram

 2. Sabina skriver:

  Så fin! Har du svart eller mörk blå? 😀

  1. emmamel skriver:

   Svar till Sabina: Tack så mycket 🙂 Den är svart. Jag trodde dock att jag beställde den grå men såg sen att det stod svart, trots att färgen var grå på bilden, så dubbelkolla vad det står för färg när du har den i kassan 🙂 Den svarta är verkligen superfin så jag valde att behålla den ändå 🙂 Kram

   1. Sabina skriver:

    Åh. men va konstigt att du beställde grå men fick svart! Den är iallafall så snygg, så fick bli ett köp! 😀
    Vad för objektiv har du använt till dessa bilder? Så himla ”klara” bilder! 😀

    1. emmamel skriver:

     Svar till Sabina: Ja det verkar lite lustigt så man får vara noga med vad det står för färg när den ligger i varukorgen 🙂 Vad kul! Hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag 🙂 Jag har ett Tamron 24-70 mm F/2.8 objektiv 🙂 Kram

 3. therese skriver:

  vilken storlek har du på jackan?

  1. emmamel skriver:

   Svar till therese: Stl S 🙂 Kram

 4. Anna skriver:

  Vilken storlek har du på jackan?

  1. emmamel skriver:

   Svar till Anna: Jag har stl S 🙂

 5. Anna skriver:

  Storlek på jackan! Så snygg!!!

  1. emmamel skriver:

   Svar till Anna: Visst är den fin! Jag har stl S på min 🙂 Kram

 6. Sofia skriver:

  Är det äkta fjädrar?

  1. emmamel skriver:

   Svar till Sofia: Jag vet faktiskt inte. På hemsidan står det att det är 100 % Fire Feather, men är osäker på vad det innebär. Ska försöka kolla upp det! Kram

 7. Mathilda skriver:

  Hej! Super snygg jacka, tänkte själv beställ en och undrar därför hur lång du är? ☺️ Kram

  1. emmamel skriver:

   Tack snälla! Jag är 160 cm 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.