Home/Interior

Dirty Linen

IMG_5056IMG_5035IMG_5045IMG_5055New in – Dity Linen duvet covers from ELLOS 

God morgon lördag! Jag skulle kunna ligga kvar i våra nya påslakan hela dagen men jobb står på dagens schemat så det blir inget med det. Men visst blev de fina våra nya lakan? Jag klickade hem dem från ELLOS med 20% rabatt (ange koden 345416 i kassan), det gäller ju att passa på 🙂 Vi har redan mörkgrå linnelakan så den här gången valde jag deras bomullslakan i färgen Thunder, som är lite blågrå. Det är verkligen en superfin färg som ser lite olika ut i olika ljus 🙂

Nu måste jag kila! Hoppas att ni får en jättehärlig lördag allesammans <3 Kram, E

6 svar till “Dirty Linen

 1. Caroline skriver:

  Hej! Vad är det för sorts kuddar ni har i er säng? Ser verkligen så mysigt ut! Tusen tack för en inspirerande blogg samt instagram konto 🙂 Kram

  1. emmamel skriver:

   Svar till Caroline: De längst bak är 50×90 cm (finns bl spå H&M Home) och de andra kuddarna är vanliga huvudkuddar 🙂 Kram

 2. Johan skriver:

  Fint sovrum.

  1. emmamel skriver:

   Svar till Johan: Tack snälla! 🙂

 3. Alicia skriver:

  Hej Emma!
  jag verkligen älskarälskar din blogg och din stil, du är grym!
  jag undrade var du har fått tag på din ram som du har till din ”G” poster?

  1. emmamel skriver:

   Svar till Alicia: Åh tack, tack, tack söta du, vad glad jag blir! <3 Jag köpte den på IKEA, dock verkar de inte ha kvar den. Den heter STRÖMBY och är 70x100 cm, jag kan inte se den på hemsidan iaf, men kanske att den finns kvar i varuhuset 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.