Beauty

Frukost med Lancôme

IMG_1290 IMG_1298IMG_1292IMG_1302Möhippa1IMG_1313IMG_1306IMG_1300Idag startade jag dagen med en frukost tillsammans med Lancôme och Vass PR. Vi var på Rosendals Wärdshus och ja, ni ser ju själva hur otroligt vackert det är där! Och ljuset! Tänk att få ha det så där ljust hemma, då skulle jag fota 24/7, hehe. Hur som, anledningen till att vi var där var för att Lancôme lanserar sin senaste innovation inom hudvård. Énergie de Vie, en skönhetsrutin som är rik på antioxidanter : citronmeliss, gojibär och gentianrot. Den ska ge huden en boost av energi för en frisk och sund lyster. Härligt va? Ska bli superspännande att testa dessa produkter! Lanseras i början av juni så, stay tuned 🙂 Kram, E

4 svar till “Frukost med Lancôme

 1. Inessa skriver:

  Beautiful photography! What a wonderful breakfast to have 🙂

  http://www.inessaradostin.com

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Inessa: Thank you! It was lovely!! <3

 2. Moa karlsson skriver:

  Hej Emma!
  Vad använder du för filter på dina instagram-bilder? Såå fint 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Mia karlsson: Hej Moa! Tack så mycket 🙂 Jag använder mig av appen VSCO och brukar köra på filtret som heter A5 eller HB1 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.