The Wedding

The bag

IMG_0379IMG_0381My purse for the Wedding – From Filippa K at Miinto.se

Nu har jag hittat väskan som jag kommer bära på vår stora dag. Jag ville ha en stilren och enkel väska som skulle passa till skorna. Dessutom är jag ju lite galen i Filippa K så det känns extra kul att få bära det på bröllopet. Jag klickade hem min från Friendhs som är en butik hos Miinto.se Snabb och smidig leverans och de har hur många märken som helst att välja bland. Just den här väskan verkar tyvärr vara slut för tillfället men här hittar ni en plånbok i samma färg. Älskar verkligen färgen!

2 svar till “The bag

  1. Annie skriver:

    Vad har du för objektiv till din kamera?

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Annie: Jag har ett Tamron SP 24-70 mm f/2,8 till min Canon EOS 6D 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.