Home/Interior

On my mind

10311_mTänkte att jag skulle bryta av alla bilder från Fashion Week med lite inredning för det brukar ni uppskatta 🙂 Här ser ni vad jag suktar efter hos H&M Home just nu. Mässing, grönt, marmor och trä. Det är precis så mina inredningstankar går just nu. En stor tumme upp för H&M!

2 svar till “On my mind

  1. Malin skriver:

    HM Home har satans mkt snyggt just nu!!! :O Väntar faktiskt på dom gråa handdukarna och ljuslyktorna, hoppas de är lika fint irl. Måste fråga dig (som har sån bra smak), jag är ute efter en tvättkorg, som ska stå i sovrummet.. Så den får gärna vara snygg, haha. Tips? 🙂

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Malin: Javisst har de! Det tror jag nog att de är 🙂 Hmm, vad svårt! Om du vill ha en som går att stänga så har ju faktiskt H&M Home väldigt fina, annars har jag sett några fina på Rum21, t ex den här: http://www.rum21.se/sv/artiklar/tvattkorg-80-l-offwhite.html , men det beror ju lite på vad du har för stil där hemma såklart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.