Outfit

Weekend coming up!

IMG_9286IMG_9308Då var det fredag igen! Hur underbart? Min fredag har bestått av städning, tvättning, lite jobb och ett välbehövligt besök hos frisören. Hade 5 cm utväxt och det skojar man inte bort! Förstår inte hur jag har stått ut! Nu är den iaf ett minne blott. Jag klippte faktiskt ingenting då frisörerna som ska göra min bruduppsättning rekommenderade att ha så långt som möjligt. Och mitt hår växer som ogräs så det ska nog inte bli någon svår match, förutom att jag ser lite ut som en hippie just nu, då jag känner att det inte blir så mycket frisyr när det bara hänger, men vad gör man inte? Känns skönt att inte ha en råtta som ligger i hårbotten längre iaf :p

Nu packar jag med mig en flaska bubbel och rosé och beger mig hem till Alexandra för att fira i helgen med tjejerna. Det är ju trots allt Valborg. Skål på er!

6 svar till “Weekend coming up!

 1. Camilla skriver:

  Fin blus! Var kommer den ifrån?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Camilla: Tack så mycket! Den är från Zara 🙂

 2. Therese skriver:

  Håller med, jättefin blus! Men hittar den tyvärr inte på Zaras hemsida. Finns den i butik nu?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Therese: Tack så mycket! Det var ett tag sedan jag köpte den men jag tror att jag har sett den i butik för inte så länge sedan. Så kolla i butikerna 🙂 Här finns den i blåvitrandig annars: http://www.zara.com/se/sv/dam/skjortor/blusar/topp-med-assymetriska-ränder-c401028p3402533.html också superfin! 🙂

 3. Karin skriver:

  Åh den är så fin! Tänkte beställa på nätet, hur är den i storlek?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Karin: Tack så mycket! Den är ganska normal i storleken. Jag tog stl S då XS stramade lite väl mycket i resåren över armen på stl XS. Har man en större byst skulle jag gå upp någon storlek 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.