Home/Interior

Beach House Linen

IMG_3462IMG_3455Desktop18IMG_3512Oj, oj, oj! Jag vet några som kommer sova ofantligt gott inatt. Jag har precis bäddat sängen med de skönaste lakanen jag någonsin klämt på. De är gjorda av 100% bomullsjersey och är mjukare än den mjukaste babyrumpan, haha! Våra linnelakan har fått en rejäl konkurrent vill jag lova.

Lakanen kommer från Beach House och finns bland annat att köpa hos Sleepo.se. Jag valde färgen ”Plain White” och slog även till på ett kuddfodral i färgen ”Plain Smoke” och jag ska nog köpa till ett till. Skulle inte ha något emot en hel uppsättning av Plain Smoke också. Kommer ju aldrig kunna sova i några andra lakan nu 😉

6 svar till “Beach House Linen

 1. maja skriver:

  var har du köpt ditt fina nattduksbord??

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till maja: Det är från IKEA och knoppen har jag köpt på Lundell & Zetterberg på Birger Jarlsgatan 🙂

 2. Ljuva Julia skriver:

  Mina favoriter är satinbomull, bättre än glidiga och för dyra satin. Underbara! Och trots överpris så är det i alla fall MINDRE överpris än satin 😉 ska kika in dessa, kanske de kan kicka mina satinbomulls ass!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Ljuva Julia: Ja satinbomull är ju också superhärliga! Tycker absolut att du ska kika in dessa, så otroligt mjuka! 🙂

 3. Ida skriver:

  Men visst är de härliga! 🙂 Kika förbi min killes butik Dunbutken, där har de ett enormt utbud från Beach House. Sover aldrig så gott som när sängen är nybäddad med Beach House <3 Kram

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Ida: Ja de är ju verkligen så himla sköna! 🙂 Nämen ååh, då måste jag ju smita förbi och kika! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.