Fashion

On my mind

10541_mSommaren står väl inte precis runt hörnet men det går ju inte låta bli att längta när man trillar över den perfekta baddräkten och scarfen hos Totême och hur fin är inte den ljusblå bikinin från H&M? Ett måste när den kommer in på hemsidan eller i butik. Och de röda klackarna från Gucci matchat med ett par råkants-jeans ska vi inte ens tala om! Cravings deluxe.

4 svar till “On my mind

 1. Sofia L skriver:

  gud vilken fin bikini! Vart hittade du bilden på den?? Kan man hitta information nånstans om när den kommer ut i butik? Har varit in på deras hemsida varje dag sedan du lade ut detta inlägg, skulle underlätta lite om man hade ett hum om när de får in den, haha

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Sofia: Visst är den helt underbar! Jag hittade den på deras sida där de visar kommande plagg, här: http://about.hm.com/en/ImageGallery/fashion.html och enligt den ska den komma in i april. Så då får vi hålla extra mycket utkik 😉

 2. Linnea skriver:

  Bikini finns inne nu! På hemsidan! Happy shopping!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Linnea: Nämen åh!! Tack snälla du för att du hojta till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.