Fashion

The Perfect Blue Shirt

v3 Desktop239God morgon fina ni! För er som följer mig på Instagram har säkert redan sett den här godingen där. Men den är värd att nämnas här i bloggen också. En helt vanlig ljusblå skjorta framifrån men med supersöta volanger bak. Älskar den! Från H&M Trend 🙂

4 svar till “The Perfect Blue Shirt

 1. Ida skriver:

  Tjusig! En helt annan fråga- hur går det med bröllopsplanerna? Längtar efter fler inspirerande bröllopsinlägg <3 Kram Ida

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Ida: Tack 🙂 Det har varit så mycket med bröllopsplaner och jobb nu så jag har helt glömt bort att uppdatera er om det här. Men, snart är jag på banan igen med mina bröllopsinlägg 🙂 Tack för påminnelsen 🙂 Kram

 2. Karro skriver:

  Hej vet du artikelnr på denna (står i tror jag) vill så himla gärna hitta en !!

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Karro: Här är en länk till den på deras hemsida: http://www.hm.com/se/product/42321?article=42321-B#article=42321-A (tyvärr verkar den vara slut där) men där står även artikelnummer: 10-7304 Hoppas du får tag på den 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.