Home/Interior

Sunday Office

IMG_0081Desktop238IMG_0085Vilken lugn och underbar helg jag har haft. Bio och middag med Älskling i fredags och igår hade jag en heldag med tjejerna som började med Bodypump följt av brunch med massa prat i soffan hemma hos Julia och sedan avslutade vi med tacokväll hemma hos mig framför Sex and the City 2. Mer sådana helger tack! Nu är jag full av energi, trots att jag knappt sovit en blund inatt. Låg och grubblade över tärnornas klänningar fram till kl 4. Haha jag vet, jag är störd!

Nu har jag fått lite jobb gjort här hemma och ska snart iväg till gymmet och inta löpbandet. Äntligen börjar jag hitta motivationen igen, tjuuhooo!

2 svar till “Sunday Office

  1. Silla skriver:

    Hade jag varit du hade jag satsat på Teotoki-jumpsuits till tärnorna

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Silla: Tack snälla för tipset 🙂 Nu tror jag dock att vi kanske har hittat de rätta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.