Lifestyle

Ready For Takeoff

rft1 rft2 IMG_9846God jul Emma, önskar Emma. Jag har snart kommit halvvägs och är redan fast! En sak som är säker är att nästa destination (efter bröllopsresan då) blir New York. Då kommer jag packa med mig den här boken och besöka varenda restaurang som Sofi tipsar om, nom, nom, nom! Och inte nog med det, hon skriver och tipsar även om Hamptons, Verbier, Los Angeles (en av mina absoluta favoritstäder), Saint-Tropez, Paris (ååh underbara Paris!), Miami och Stockholm. Ja ni kan ju tänka er hur resesuget bara sprudlar!!! Tack Sofi, för ännu en inspirerande bok!

2 svar till “Ready For Takeoff

  1. Sofia Granath skriver:

    Åhh! Kanske ska ta och köpa denna när man är i Sverige på besök! 🙂

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till Sofia Granath: Det kan jag absolut rekommendera 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.