Home/Interior

Leva & Bo

Skärmavbild 2015-10-23 kl. 15.38.59 Skärmavbild 2015-10-23 kl. 15.39.57Bilder: Jonas Lundberg och Anna Truelsen

I början av september var Anna Truelsen och Jonas Lundberg här hemma och gjorde ett Hemma-hos-reportage hos oss för Expressens Leva & Bo. För er som prenumererar, har kanske redan sett? För er andra, finns tidningen att köpa imorgon 🙂 Jag har själv inte sett hela resultatet än så jag är lite nervös måste jag säga. Väldigt speciellt att se sitt eget lilla tryne i en av Sveriges största inredningsmagasin!

Ovan får ni se ett litet smakprov, fler bilder från fotograferingen kommer upp i nästa vecka. Vet inte exakt vilka bilder Leva & Bo har valt heller, så det blir spännande att se imorgon. Nu måste jag packa, för snart rullar bilen hem mot Jönköping. Imorgon vankas det nämligen bröllop för min kusin, så fint!

8 svar till “Leva & Bo

 1. Wow, det ser såå fint ut! Vad kul 🙂

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till bohobando | Skönhet & Livsstil: Tack snälla, vad glad jag blir 🙂

 2. Emma skriver:

  Vart är ramen från till all is pretty tavlan?

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Emma: Den kommer från IKEA 🙂

 3. Sandra skriver:

  Hej! Fastnade för det fina matbordet och de genomskinliga stolarna när jag läste reportaget i tidningen idag, så var bara tvungen att kika in på din sida och fråga var de kommer ifrån? (Hittade inte info om det i tidningen) mvh. Sandra

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Sandra: Hej Sandra! Vad roligt att du hittade in hit, hoppas du är här för att stanna 🙂 Bordet är köpt på thehome.se för två år sedan och jag tror inte att det finns kvar tyvärr, stolarna kommer från ILVA och jag är även osäker på om de finns kvar. Annars hittar du originalet från Kartell här 🙂 Kram

 4. Emelie Gårdinger skriver:

  Åå vad fint och vad bra du är! Kram

  1. Emma Melin skriver:

   Svar till Emelie: Ååh tack söta Emelie, vad glad jag blir 🙂 Stor Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.