Home/Interior

Wednesday plans

IMG_1721 IMG_1725God eftermiddag! Eftersom jag är iväg på lite minisemester har jag svårt för att fota i hemmet men här kommer iaf två lite ofixade bilder som jag inte har visat er förut. När jag kommer hem igen blir det storstädning, rensning och massa färska blommor ska inhandlas. Jag är också väääldigt sugen på att måla om hallen i en lite grågrön färg, ska bara övertala min fästman om det först 😉

Idag startade jag dagen här i Jönköping med lite jobb följt av en löprunda och sedan lunch med mor och far. Så mysigt att få vara hemma lite. Nu – mer jobb. Sen – ett glas med mina saknade tjejer här hemma <3

2 svar till “Wednesday plans

  1. elin skriver:

    vart är din matta ifrån? supersnygg!!

    1. Emma Melin skriver:

      Svar till elin: Tack så mycket! Den kommer från Mio 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.