Glittering

nye outfit1 nyeoutfit2God morgon Nyårsafton! Väskorna är packade och bubblet är välkylt. Nu rullar bilen mot Göteborg för ännu en underbar nyårsafton med våra vänner. Ovan ser ni hur jag kommer glittra in det nya året. More is more, iaf på Nyårsafton 😉 Gott Nytt År på er mina fina läsare! Vi hörs igen år 2016 🙂 

Nyårslöften

IMG_9701Om jag har några nyårslöften? Ja ni, det är många löften som jag borde ha. Men under 2016 har jag lovat mig själv (eller jag ska försöka så gott jag kan) att:

– Tro mer på mig själv, både privat- och jobbmässigt
– Få en starkare kropp och äta mindre godis, haha!
– Bli bättre på att laga mat
– Bli ännu mer tacksam över det underbara livet

Men det finaste löftet som jag kommer ge det här året, det är till min blivande man i kyrkan den 2 juli <3

Blue Velvet

nyår2nyår1Planen var att bära den här blå sammetsdrömmen imorgon på nyårsafton men den satt inte alls som jag hade hoppats på. Så ja, den fick åka tillbaka. Igår panikhandlade jag därför en glittrig sak istället och hoppas på att den kommer bli någorlunda bra iaf. Så kan det gå men jag deppar inte för det. Älskar nyårsafton och speciellt att få fira den tillsammans med min Älskling och våra underbara vänner. I år skålar vi in det nya året i Göteborg och vi är sååå taggade!!

Pyjamas All Day

p2P1Har länge suktat efter Gannis Trinity Seersucker Shirt. Så när jag sprang på den här inne på Gina Tricots pyjamasavdelning kändes den som ett självklart köp. Jag matchar den till jeans eller utsvängda byxor med klackar men den funkar lika fint som pyjamas, som det egentligen är 😉 Här kan du klicka hem den!

Ready For Takeoff

rft1 rft2 IMG_9846God jul Emma, önskar Emma. Jag har snart kommit halvvägs och är redan fast! En sak som är säker är att nästa destination (efter bröllopsresan då) blir New York. Då kommer jag packa med mig den här boken och besöka varenda restaurang som Sofi tipsar om, nom, nom, nom! Och inte nog med det, hon skriver och tipsar även om Hamptons, Verbier, Los Angeles (en av mina absoluta favoritstäder), Saint-Tropez, Paris (ååh underbara Paris!), Miami och Stockholm. Ja ni kan ju tänka er hur resesuget bara sprudlar!!! Tack Sofi, för ännu en inspirerande bok!