ACO Special Care

IMG_8780IMG_8782Hej måndag och ny vecka! Ovan ser ni svaret på vad jag gör för att skydda min extremt torra hy såhär i vintertider. ACO Special Care är en djupt återfuktande hudvårdsserie och passar min hy perfekt. Favoriten är deras Body Cream, då den är riktigt fet och verkligen går in i huden. Jag gillar också att alla (förutom deon) är oparfymerade 🙂 För er som är intresserade finns de att köpa på Apoteket.

Glitter Socks

1234skor1234skor2Sneakers – Stan Smith // Socks – Gina Tricot 

Glad första advent fina ni! Jag var uppe med tuppen och slängde mig över adventsljusstaken idag. Älskar känslan av att få tända första ljuset, då börjar julen på riktigt för mig. Någon mer som känner igen sig? 🙂 Och vad passar inte bättre än dessa glittriga strumpor såhär i juletider? En fin detalj till både sneakers och loafers tycker jag.

Och vet ni vad? Nu har jag dragit två stycken vinnare i Gevita-tävlingen! Nämligen Ida och Emma!! Ni kommer bli kontaktade via mejl av Gevita inom kort. Stort grattis till er båda! Hoppas ni blir nöjda 🙂

Advent

10508_m1 – ELLOS // 2 – Svenskt Tenn // 3 – Rum21 // 4 – ELLOS // 5 – ELLOS // 6 – ELLOS

Som utlovat, tips på lite härligt julpynt. Jag är väldigt sugen på att klicka hem nr 1 eller 6 till sovrumsfönstret och hade vi haft en julgran hade defintivt en toffskula från Svenskt Tenn hängt i den 🙂 Tror även jag ska ge mig ut i skogen och plocka en grankvist att pryda köksbordet med. Så fint! Nog om det. Nu ska här jobbas!

Freezing!

Desktop231dotsCollage87Shirt – Zara // Jeans – Levi’s // Scarf – Gina Tricot // Loafers – Zara // Necklace – Jane Koenig // Bag – Stella McCartney 

Höll på att frysa ihjäl när dessa bilder togs, men vad gör man inte för bloggis 🙂 Kallt och mörkt, det underlättar inte för en bloggare precis. Förstår varför de flesta flyr fältet såhär års, brrr! Men så länge jag får vara inomhus med massa tända ljus tycker jag ändå att det är lite mysigt 🙂 Men jag kan ju inte sticka under stolen med att jag jag längtar till värmen just nu. Speciellt inte när mina föräldrar samsar bilder från savannen i Afrika om dagarna… grrr!

Tävling med Gevita

Gevita-bildGevita – Hår, hud och naglar finns att köpa på Kronans Apotek 

God morgon fina ni! Jag tänkte kicka igång den här onsdagen med en liten tävling för er. Roligt va? I potten finns det 4 st Gevita – Hår, hud och naglar, till 2 st vinnare.

Vad är Gevita – Hår, hud och naglar?
Det är ett kosttillskott med helt naturliga ingredienser som ser till att hår, hud och naglar mår toppen under vinterns kalla och solfattiga dagar. Vem behöver inte det såhär års? 🙂 

Gevita Hår, hud och naglar innehåller växten åkerfräken som torkats och malts. Kisel som finns i åkerfräken bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar. I Gevita fnns även Biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår samt normal hud och naglar.

Jag själv äter dessa dagligen för att skydda mitt hår, min hy och mina naglar från vinterkylan som nu dragit in i Sverige. Brr!

Hur tävlar jag?
– Lämna en kommentar här nedan där du lite kort berättar varför du vill vinna 2 st förpackningar Gevita – Hår, hud och naglar.
– Glöm inte ange din mailadress!

Jag drar en vinnare redan nu på söndag den 29 november. Lycka till 🙂

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna kommer bli kontaktade via mejl 🙂