Marc Anthony Volumizing

IMG_5820 IMG_5822Just nu använder jag dessa till mitt hår. De luktar superfräscht och shampoot tycker jag är kanon! Balsamet har däremot en väldigt speciell konsistens, det är nästan hårt och är svårt att få in i håret. Men det kanske finns en anledning till att det är så? Jag kör på iaf och hoppas att det ska ge lite mer volym efter några tvättar. Om inte annat så ger det bra med glans och luktar gott 🙂

Charkistisdag

IMG_7147 IMG_7148Charkisar! Har jag sagt att jag älskar det? Jag kan sitta och äta i timmar! Så när fästmannen föreslog det som kvällens middag kan ni ju bara gissa vad mitt svar var. Nu är vi mätta och belåtna här hemma och det är dags att krypa ner. Imorgon är det jobb som gäller och på lunchen ska jag möta upp min kära svägerska på Moderna Muséet för lunch och spana in den här utställningen 🙂 God natt på er!

New in

IMG_7036IMG_7049IMG_7043Candle holders – ELLOS // Vase – RUM21

Dessa fina ljuslyktor från ELLOS hämtade jag ut i fredags, lagom till helgen. Tycker att de gjorde sig himla bra på vårt soffbord och de är sådär härligt höstmysiga 🙂 De finns även i grön marmor här! Nu måste jag fortsätta med massa jobb innan jag ska vidare till nästa jobb. Ha en skön måndag alla!

Sunday

015 (kopia)photoshopDesktop220044 (kopia)photosjopDesktop219White shirt – & Other Stories // Jeans – Acne Studios // Heels – Zara // Bag – Stella McCartney

Hej söndag! Såhär ser jag inte ut idag, bilderna är från i torsdags när jag och Frida var iväg på ett event med Cubus. Vi unnade oss en ordentlig sovmorgon här hemma idag och åt en sen och lång frukost. Så härligt att kunna göra så ibland 🙂 Förkylningen börjar även bli lite bättre, så skönt! Nu ska jag slänga in en tvätt här innan vi beger oss till Alexandra och hennes nya lägenhet. Vi ska hjälpa till att borra upp några hyllor och spana in hur fint hon har fått det 🙂 Ha en härlig söndag allihop!

Ladurée Tea

IMG_6936 IMG_6938God morgon fina! Nu verkar det ha blivit min tur att åka på den där förkylningen som alla bär runt på. Har hävt i mig te för att orka med lite jobb idag. Hittade ett te från Ladurée i lådorna här hemma som jag hade glömt. Supergott! Nu ska jag svira om för en lunch med fina Cristelle sen blir det hem och vila upp mig inför kvällens parmiddag med Emilie och Stefan. Det ser jag fram emot 🙂 Hoppas att ni får en grym fredag!