Rawfood-Kaka

IMG_2344 IMG_2348I förra veckan efter en mysig promenad med syrran slängde vi ihop den här Rawfood-kakan. Den är sååå otroligt god och man blir inte sådär äckligt mätt. Smidig att göra dessutom. Recept på det? Klicka här!

Gustave Lorentz

IMG_2438Den här flaskan stod och väntade på mig utanför dörren en dag när jag kom hem. En Magnumflaska från Gustave Lorentz. Perfekt om man vill lyxa till det lite eller att ge bort i present. Lite extra roligt med en stor flaska, känns lite mer lyxigt tycker jag. Gott var det också, smakar päron och honungsmelon, mumma! Absolut att rekommendera för sommarens fester 🙂

Paris is always a good idea

10442_mVet ni vad? På onsdag packar vi väskorna och sticker till Paris! En förlovning är ju värd att firas ordentligt, eller hur? Vi ska äta croissanter, dricka gott vin, hålla handen, beundra eiffeltornet – dag som natt, proppa i oss macaroons (iaf jag), hinka i oss kaffe på massa mysiga cafén och strosa runt tills fötterna protesterar.

Senast jag var där var jag 11 år gammal så jag minns inte alltför mycket, därför ber jag nu om era bästa Paris-tips? 🙂

Levi's 501

IMG_2326Desktop199Fyndade dessa Levi’s 501:or second hand för några veckor sedan och är så nöjd! Vill köpa på mig ännu fler i både ljusare och mörkare tvätt men nu när sommaren och värmen kom får det nog vänta. Inte mig emot dock, det var verkligen på tiden! Nu ska jag möta upp syrran för att inta solstolen vid poolen, hur underbart!?

Marc Jacobs Beauty

IMG_0889Jag har ju helt glömt bort att ge er mitt betyg på det smink jag testat från Marc Jacobs. Jag gillar det starkt! Var lite skeptisk till mascaran först (borsten är ganska stor) men efter några användningar älskade jag den och nu är den tyvärr slut. Läppstiftet sitter som en smäck och kajalen får man nästan kämpa för att få bort, men hellre det än en som försvinner efter några blinkningar. Största tummen upp går till de ursnygga förpackningarna!