Vinnaren är. . .

IMG_0193Tack för alla fina bidrag till tävlingen om ett Jane Koenig-halsband! Ni är så fina och jag önskar att jag kunde ge ett till er allihop men den här gången är den lyckliga vinnaren:

Anna: ”Jag födde mitt första barn i höstas och det var klyschigt nog bland det häftigaste jag varit med om. Kärleken och lyckan ett litet barn ger är helt obeskrivlig. Dessutom är det helt fantastiskt få skapa, forma och följa en liten individ som sedan ska bli helt självständig. Till hösten ska jag börja jobba igen och då hade detta halsbandet varit perfekt. Då har jag min lilla kille med mig varje dag, i en liten kedja runt halsen!

Tack för en riktigt bra blogg!”

Stort grattis Anna! 🙂 Jag kontaktar dig via mejl.

Our bedroom

IMG_0091 IMG_0148 IMG_0150Desktop162-002IMG_0140 IMG_0103IMG_0255Här ser ni några bilder från vårt sovrum, som tidigare var köket. Det är inte helt klart än men det börjar ta form iaf och vi är supernöjda 🙂 Under parketten hittade vi trägolv som vi har ljusat upp och så har vi målat väggarna i grått.  Ser ni tegelväggen? Den hittade min kära sambo när vi rev kaklet i köket, så fin! Den ska få sig en list och sedan ska jag visa er bättre bilder på den och våra garderober 🙂

Älskar verkligen ljuset här inne också. Eftersom vi bodde på bottenvåning innan var vi inte bortskämda med något dagsljus precis, men nu jäklar väcker ljuset oss i ottan varje morgon. Där fick vi så vi teg, hehe 🙂

Jane Koenig – Giveaway

Desktop165-003Mors Dag närmar sig med stormsteg och just därför har jag fixat en grym tävling till er. I potten ligger ett valfritt Love Tags-Halsband (ej 18 K guld)från Jane Koenig. Jag bär mina nästan varje dag och vet inte hur många komplimanger jag har fått för dem. Perfekta Mors Dag-presenten, eller varför inte unna dig ett själv? Det enda ni behöver göra är att:

Kommentera här nedan varför just din mamma eller du själv är värd ett halsband. Bästa motiveringen vinner och jag drar en vinnare redan nu på söndag den 31/5! Glöm inte ange din mejladress.

Lycka till 🙂

Långfrukost

IMG_0301IMG_0298God förmiddag fina ni! Idag lyxade jag till det med en långfrukost på vår balkong. Såå härligt väder här idag! Nu ska jag iväg till Plaza-kontoret för att hämta lite grejer och sedan väntas det möte hela eftermiddagen. Snart, snart, snart kommer jag kunna berätta för er vad jag sysslat med vid sidan av praktiken under den här våren. Jag har fått och kommer fortsätta göra det jag drömt om sedan långt tillbaka och det ska såklart ni också få ta del av 🙂 Snart!

Bud

IMG_0252 IMG_0249Igår fick jag en liten somrig påse hemlevererad med bland annat dessa godbitar i. Spets från mitt nya favoritmärke när det gäller underkläder, Yhush (så sköna!) och ett somrigt nagellack från Formula X. Alltid så mysigt när någon knackar på dörren med ett litet bud 🙂 Nu ska vi krypa ner i nytvättade lakan här hemma, finns det något bättre?