Dagens val

Desktop184IMG_7981Collage61Silk shirt – Gina Tricot // Bag – By Malene Birger // Heels – Zara // Culottes – Gina Tricot

Efter jobbet mötte jag upp bästa Frida för att spana in Vass PRs nya showroom som var superfint, men mer om det imorgon. Nu har jag precis slängt upp benen på soffan efter 5 svettiga kilometer på löpbandet. Nästsista avsnittet av Bigget Loser väntar. Vill inte att det ska ta slut, haha!

Tulips

IMG_7825Desktop182Köpte dessa vaser i somras och tyckte att de gjorde sig väldigt bra med en tulpan i varje. Vårkänslorna bara sprudlar! (inomhus iaf). Såg förresten att de har fått in dem på hemsidan igen och du hittar dem här! Ha en härlig tisdag fina ni 🙂

On my mind

10429_mJust nu drömmer jag mig bort till New York i princip varje dag. Bara måste boka en resa dit snart! Dessutom står de gröna klackarna från Acne fortfarande högt upp på önskelistan, likaså Levi’s-jeansen och LV-väskan. Något mer som jag gärna skulle lägga vantarna på är dessa baströjor från Norgaard. De ser såå sköna ut och det kan ju aldrig slå fel att uppdatera basgarderoben lite. En trip till Köpenhamn, nästa!

Linen Shirt

IMG_7766Jag har helt glömt bort att visa min linneskjorta som Louise köpte med sig från Göteborg för någon vecka sedan, då de var slut i de stora storlekarna här i Stockholm. Ville ha den i ganska många storlekar större för att få en slappare känsla. Lika snygg till jeans som till bikinin på stranden i sommar. Du hittar den här!

Sov gott

T-3Jag har haft en lugn helg och bara umgåtts med mina underbara vänner och pojkvän. Fredag är en dag jag aldrig kommer glömma, då sa jag hejdå till en vän för sista gången, någonsin. Begravningen var fin men så förbannat overklig. Men det var det här du ville och jag hoppas att du nu har funnit frid i tankarna. Nu är du den finaste ängeln och jag kan bara vara evigt tacksam över att jag fick lära känna dig <3

Ta vara på varandra hörrni och fokusera på det som är viktigt för er!