Zara SS15

Desktop162-001Desktop165-002Jag säger bara Wooow Zara, vilka bilder! Den där röda klänningen är ju bara för fin! Jag skulle vilja packa ner den i resväskan nu på en gång, flyga till ett varmt land och strosa runt med den på kritvita stränder. Aaaaahh!

Hello 70's!

Processed with VSCOcam with f2 presetÄntligen på benen igen efter en vecka av sjuka. Inte helt pigg än dock men tillräckligt pigg för att hänga med min karl in till stan idag och shoppa dessa underbara jeans som jag spanat på från soffan i hela veckan. Hej 70-talet, I like you!

Jane Koenig

IMG_6340IMG_6377Idag fick jag hem dessa två halsband av Jane Koenig och jag är så kär, så kär! Har ju suktat efter ett länge nu och äntligen är de mina! Jag velade dock lite mellan guld och silver men tillslut föll valet på guld, eller förgyllt silver som det heter och jag är supernöjd! Modellen heter ”Lovetag” och jag valde ett i längden 60 cm, där det är ingraverat E som i Emma och M som i Maximilian, såklart, iiih 🙂 Sedan valde jag även en kortare modell som är 42 cm långt och på det står det också ett E.

Halsbanden finns även i en 80 cm-längd och förutom guld och silver finns det i roséguld, rodierat silver och 18 karat guld. De har även superfina ringar, halsband och örhängen som jag skulle kunna klicka hem allihop, heh! Jag gillar verkligen att de är så stilrena och att de går att använda till både vardags och sena utekvällar, helt i min smak! Jag slängde på mig halsbanden direkt och nu vill jag aldrig mer ta av mig dem! Ska se om jag frisknar till snart så jag kan knäppa några bilder på dem i dagsljus till er <3

Love me like you do

Desktop133aaaaHär har jag legat hela dagen, helt utslagen. Jag har åkt på en rejäl influensa tydligen, så något jobb eller visningar var det inte tal om idag. Med andra ord är inte dagarna så händelserika just nu, jag varvar serier med Alvedon, näsdukar, sömn och den här låten. Någon mer än jag som längtar efter premiären av filmen? Tror den kommer vara awesome!!

Stockholm Fashion Week

Collage29-1024x768Åååh, det suger att ligga hemma sjuk och se alla uppdateringar från modeveckan. Hoppas, hoppas, hoppas att ett mirakel sker inatt så jag vaknar upp frisk imorgon! Bilderna är från Fashion Week i augusti förra året och jag kan ju inte annat än längta efter sommaren nu. Bara ben och långa ljusa dagar, det passar mig perfekt <3