Thanks Triangl

IMG_6291 IMG_6295Fick äran att välja två bikinis från Triangl och vem tackar nej till det? Inte jag minsann! Så dessa två snyggingar hämtade jag ut på posten med ett leende idag. Nu är jag verkligen redo för en resa i aug/sep. Destinationen är ännu inte helt bestämd men det lutar åt Kreta eller Palma. En sak som är säker iaf, är att dessa två åker ner i resväskan först av allt. Tack Triangl! Sugen på en du också? Du hittar dem här!

Black & White

Collage12 närCollage13Shirt – Zara // Pants – H&M Trend // Sandals – Birkenstock // Sunnies – Ray Ban 

Det är en riktigt trött tjej som skriver idag efter en helg med massa jobb och sena kvällar. I fredags var syrran här och vi såg den här filmen. Riktigt fin, tyvärr somnade vi ju som vanligt, haha! Igår kväll var jag och Älsk hemma hos Alexandra och Gustav och tittade på fotboll och åt skaldjur. Såå gott! Nu blir det soffläge och lösgodis resten av kvällen, mums 🙂

H&M – Fall 2014

10273_m

 

Det verkar som att hösten hos H&M kommer bli helt awesome! Dessa plagg kommer förmodligen trilla in hos H&M i augusti och jag vill lägga vantarna på allihop! Att Alexander Wangs kollektion släpps i november också kommer göra H&M farliga i år igen. Thumbs up!

Poggio Rosato Toscana

IMG_5846IMG_5845Jobbar till nio ikväll, sen ska jag bara hem och mysa med Älskling och syrran. Tänkte bjuda dem på det här rosévinet som jag har fått möjligheten att testa. Poggio Rosato Toscana, ett torrt och friskt rosé med smak av körsbär och röd citrus. Ett riktigt mumsigt italienskt sommarvin. Perfekt att skåla in helgen med!

Acne – Fall 2014

Desktop78

Desktop79Kan ju inte låta bli att längta lite (men bara lite) efter hösten när jag bläddrar igenom Acnes höstkollektion. Stora varma tröjor, polos, skinn och hästsvansar. Precis som jag vill att min höst ska se ut tillsammans med stora koppar varmt te och filmkvällar 🙂