Thursday brunch

IMG_4580 IMG_4582Processed with VSCOcam with b1 presetI torsdags var som sagt jag och gulligaste Frida på Café Sirap för en brakbrunch. Det var supermysigt och himmelskt gott! Dagens frukost var inte lika rolig dock då jag måste skynda iväg till jobbet. Heldag idag = mycket klirr i kassan!

Follow on Bloglovin

Big shirt and messy hair

IMG_4713Desktop68

Shirt – Gina Tricot // Sandals – H&M // Skirt – Gina Tricot, similar here // Sunnies – RayBan

Börjar inte jobba förrän kl 17 idag så jag har haft en lugn och skön morgon. Regnet öser ner utanför fönstret och jag sitter med datorn i knät och surplar kaffe. Låter nästan lite för mysigt för att vara sant, men snart får sommaren komma tillbaka tycker jag för det här håller inte!

Follow on Bloglovin

Happy shopping!

10261_m 1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here

Ni har väl inte missat att ni just nu får 15 % rabatt vid köp för 500 kr och 20 % rabatt vid köp för 1 000 kr på Nelly.com. Ovan finner ni några av mina favoriter just nu. Erbjudandet gäller fram tills imorgon. Happy shopping!

Follow on Bloglovin

Bang Bang

IMG_4558IMG_4561IMG_4569 IMG_4571Fick det här übersnygga printet hemskickat av Sealoe häromdagen. Jag tycker att det är helt awesome! Tack snälla! Sugna ni också? Här kan ni klicka hem det 🙂

Follow on Bloglovin

Dagens val

IMG_4636Desktop67

Shirt – H&M Trend // Bag – Scorett // Sandals – H&M (similar here) //  Pants – oldies // Sunnies – Ray Ban – (find them here

Hur har jag firat denna lediga dag då? Jo, jag började redan igår kväll efter jobbet då jag och min man fick ett spontanbesök av Johanna och Emilie. Vi korkade upp en flaska rödtjut och tjatade in på småtimmarna. Idag har jag firat genom en brakbrunch på Café Sirap i Vasastan tillsammans med Frida. Vi var så mätta att vi rullade ut därifrån, men gott var det, hehe! Snart kommer syrran hit och då blir det promenad i solen (som äntligen är tillbaka idag!) Skål för det!

Follow on Bloglovin