Morning workout

IMG_3650 IMG_3656 IMG_3658Började min valborgsmässoafton med ett pass i gymmet och fyllde på med lite energi efteråt i form av en smoothie. Hade som vanligt i min älskade koksmjölk (mums!) och yoghurt, mango, hallon och jordgubbar. Nu är det plugg, plugg, plugg som gäller och ikväll väntas middag och vin med tjejerna hemma hos Julia. Myyys 🙂

On my mind

Desktop53Det är mycket skor som cirkulerar i mitt huvud just nu och dessa godingar från & Other Stories har jag spanat efter ett tag. Tycker att de är helt fantastiska och de passar perfekt när man vill känna sig lite finare än vad man gör i ett par sneakers. Kan ibland känna mig lite slappish i det. Stories har ju dessutom 20 % på alla skor förutom Nike fram tills . . . imorgon (tror jag?) Så passa på att ge er in här och fynda nu!

Best of budget

Skärmavbild 2014-04-28 kl. 18.13.32
Någon mer än jag som har suktat efter Chanels ljusa espadriller ett tag nu? Tänkte nästan det! Jag såg att Nelly har fått in ett par liknande här för en något snällare prislapp. Finns även i grått och blått. Happy shopping!

Monday morning

IMG_2932Ny vecka, nya tag och ett fullspäckat schema har jag framför mig. Jag kickade igång veckan med ett pass i gymmet trots att pollenallergin bråkar som tusan med mig just nu! Har iaf fått i mig en rejäl frukost och är redo för grupparbete, föreläsning och plugg. Det sägs att det ska bli 20 grader varmt i Stockholm idag och i de flesta delarna av landet, hur underbart är inte det!

Angelica Blick for Bik Bok

IMG_3555 IMG_3560IMG_3588IMG_3550IMG_3551IMG_3579IMG_3558IMG_3564Var ju som sagt på VIP-shopping på Bik Bok igår och kollade in Angelica Blicks kollektion för Bik Bok. Som jag skrev var kollektionen helt underbar och jag skulle kunna ha roffat ut mig varenda plagg! Den vita kjolen, väskan, den röda klänningen, svarta bodyn, brillorna och den blåmönstrade jackan var nog ändå mina favoriter. Har ni någon favorit? 🙂