Stockholm ♥

IMG_2223 IMG_2256IMG_2236IMG_2258 IMG_2264Jag tog en promenad i lördags morse och gick då upp till Mariaberget och spanade in den fantastiska utsikten. Förstår inte hur vi kan ha bott här i snart ett halvår och missat denna underbara plats!? Jag tog därför med mig Maximilian dit idag på vår kvällspromenad och han var lika förtjust han. Har jag sagt att jag älskar Stockholm? Fy tusan vad glad jag är att vi har flyttat hit och att min syster flyttade hit igår också gör ju inte saken sämre! Skål för det!

Sooool

Processed with VSCOcam with f2 presetJag har väl egentligen inte tid att sitta här nu då jag måste plugga inför nästa tenta som är på måndag, gaaah! Fick därför bli en mobilbild på dagens brunch som var så god efter en långpromenad med vovven i solen. Vilket väder vi har i Stockholm idag!! Helt fantastiskt, önskar att jag kunde gå bort till de där härliga solstolarna i parken och sitta där hela dagen, men icke! Nu ska här pluggas.

Tävlingen om att vinna en outfit från Mango är nu avslutad och ett stort grattis till Emma som blev den lyckliga vinnaren och kommer att strosa runt i klänningen i Paris i sommar. Låter ju helt underbart!! Jag har kontaktat dig via mejl 🙂 

Ponytails

IMG_2131IMG_2167IMG_2143 IMG_2151Desktop43Var ju som sagt på ett event hos Polhem PR igår för Glitters senaste hårsortiment och hårguide. Vi fick våra hår fixade med löshår, ponytails, blommor och flätor. Madelene blev så jäkla snygg i sin ljusa svans till sitt bruna hår så jag var bara tvungen att visa det! Ett hett tips till er som vill ha en ombre eller bara lite längre hår för en dag. Själv körde jag på en blond ponytail som tyvärr inte riktigt gick i min färg men i sommar när det blir lite solblekt kommer jag definitivt slänga i det där löshåret när jag vill känna mig lite extra fin.

Jag fick med mig en goodiebag hem också så tänkte att jag skall visa er här framöver vad som låg i den, men nu ska jag sticka iväg och jobba på Åhléns. Idag blir det damavdelningen – tjoohooo!!

Glitter

bild-1Var iväg på ett event tidigare idag på Polhem PR med de här två söta tjejerna, Fanny och Frida. Glitter visade upp sitt hårsortiment och deras senaste hårguide. Dessutom bjöds det på bubbel, massa gotte och snygga frisyrer, men mer om det imorgon. Nu är det läggdags efter en mysig kväll här hemma med scones och te tillsammans med Christina och Julia. Natti, natti!

A new pair of jeans

IMG_2098IMG_2091

Nu har jag äntligen slagit till på dessa jeans från Acne som jag länge suktat efter. Det saknades ett par grå jeans i min garderob och de är dessutom lagom i längden och det är inte ofta det händer. De är så snygga till en ljusgrå tröja, en vit slapp tischa eller en skjorta, ja till det mesta faktiskt. Att de är otroligt sköna också gör nog köpet till en investering! Yeeeeyy!